Vacature Monteur Railmaterieel, Zutphen Haarlem


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Consolid
Bedrijfsprofiel: Whats app nummer+31630803461

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Haarlem

Functieomschrijving:

Voor de moderne treinwerkplaats van Arriva in Zutphen zijn wij per direct op zoek naar monteurs. Kandidaten die niet bang zijn om nieuwe technieken te leren en gemotiveerd zijn om de treinen veilig te laten rijden.

Je bent verantwoordelijk voor het mechanische en elektronische onderhoud, je voert bijvoorbeeld inspecties uit en onderzoekt en verhelpt storingen en defecten. Je stelt de diagnose met de nieuwste apparatuur en werkt vanuit de uitstekend ingerichte werkplaats en bij storingen soms ook op locatie.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Werken aan verschillende treinstellen bij een marktleider in openbaar vervoer; Een uitdagende functie met veel ontwikkel- en doorgroei mogelijkheden; Een plezierige werkomgeving met goede (ARBO) arbeidsomstandigheden; Je werkt samen met een gemotiveerd, enthousiast en professioneel team van monteurs, allemaal echte vakspecialisten Een uitstekend salaris; En goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een goed pensioenvergoeding aangevuld met vakantiedagen, feestdagen en 8% vakantietoeslag; Onkostenvergoeding voor onregelmatig werken; Een vrij vervoerspas, hiermee kan je gratis reizen met het vervoer van Arriva; Tegemoetkoming in de vak-gerelateerde studiekosten; Een contract voor 36 uur na een periode van detachering bij Arriva.

Sector: Techniek industrie

Functie: Monteur

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature